• NL_button_innovatie
  • NL_button_kennis_van_jansen
  • NL_button_referenties

Onderhoud, service en garantie

ODS staat voor de kwaliteit van al haar producten en diensten

Als eindgebruiker doet u zaken met een architect of bouwbedrijf, die op hun beurt zaken doet met ODS. In alle gevallen geldt dat wij desgewenst uw vaste aanspreekpunt kunnen zijn voor onderhoud, service en garantie. Op gezette tijden dienen vitale onderdelen te worden nagelopen. Dit komt de levensduur ten goede en voorkomt problemen op de langere termijn.

Onze kwaliteitsproducten worden veelvuldig toegepast in zowel privéprojecten als openbare gebouwen zoals scholen en stations- en kantoorgebouwen. Ieder type gebouw vervult een andere functie en vraagt om een bijpassend type onderhoud. ODS kan u als fullservice partner compleet ontzorgen door een onderhoudsplan voor u op te stellen. Hierin leggen we alles vast zodat u gegarandeerd bent van een gebruik zonder zorgen.

Vraag CE-markering indien van toepassing. De CE-markering garandeert de kwaliteit van de gebruikte materialen, dat het volledige systeem bepaalde kwaliteitstesten heeft ondergaan en dat de verwerker garant staat voor levering en plaatsing conform de productpas van het systeem.