nws_janisol_docu

Nieuwe Janisol documentatie


In onze eerdere berichtgeving over nieuw raambeslag hadden we het al aangekondigd maar inmiddels kunnen we het ook bevestigen: de nieuwe Janisol documentatie is uit!

 

Janisol ramen
De belangrijkste aanpassing is hier natuurlijk de opname van het nieuwe raambeslag: draai, draai-kiep en stolp, zowel normaal als verdektliggend. Daarnaast is het hulpprofiel 452.988 voor de middendichting vernieuwd, dit is nu een kliksysteem geworden. Janisol en Janisol Primo zijn nu samengebracht in één documentatie. Verder zijn alle eerder aangekondigde kleine wijzigingen opgenomen. U kunt hier informatie downloaden over alle wijzigingen.

Janisol deuren
De belangrijksta aanpassingen zijn de wijziging van de panieksloten (deze zijn nu gelijk aan Economy) en de opname van een serie twee punt sloten (voor hoge deuren). Ook hier zijn verder alle eerder aangekondigde kleine wijzigingen opgenomen. U kunt hier informatie downloaden over alle wijzigingen.

Zoals gebruikelijk zijn er voor beide systemen ook aparte brochures met verwerkings- en montagerichtlijnen. Er is echter één belangrijk verschil met de oude situatie: beslaginbouwtekeningen staan nu in de v+m brochure i.p.v. in de bestelbrochure.

De nieuwe documentatie is te downloaden via de productpagina's van Janisol ramen en Janisol deuren of via de algemene downloadpagina.

Voor inbraakwerende Janisol ramen en deuren komt een aparte documentatie in 2015.