nws_beslag

Nieuw raambeslag


 

 


Met de introductie van Janisol HI begin 2014 heeft Jansen de eerste stap gezet in de omschakeling naar een nieuwe generatie draai- en draaikiepbeslag.

Inmiddels is ook de volgende stap genomen, namelijk de invoering van dit nieuwe raambeslag voor alle andere Jansen raamsystemen. Het grote voordeel is dat we we nu nog slechts één overzichtelijk beslag systeem hebben.

Documentatie

Op onze website zijn inmiddels nieuwe documentatie en verwerkings- en montagerichtlijnen beschikbaar voor Jannisol HI ramen en Economy 50 ramen met daarin het nieuwe beslag. Eind 2014 komt de nieuwe Janisol documentatie uit met daarin o.a. een hoofdstuk Janisol- / Janisol Primo ramen met ook daarin het nieuwe beslag.

Boormallen

De nieuwe generatie raambeslag vereist het gebruik van nieuwe boormallen. Deze nieuwe boormallen zijn uiteraard ook opgenomen in de nieuwe documentatie.

Janisoft

Voor de Janisoft calculatie software zal een update ter beschikking komen waarmee vanaf dat moment automatisch het nieuwe beslag zal worden gegenereerd.

Calculeren

Als u projecten in het vooruitzicht heeft, vragen we u direct nu te calculeren met de nieuwe generatie beslag, zoals opgenomen in de nieuwe documentatie. Voor het uittrekken van beslag voor Janisol ramen kunt u tijdelijk de nieuwe documentatie voor Economy 50 ramen gebruiken. De levering van het oude type raambeslag kan niet meer gegarandeerd worden vanaf 2015.

Inbraakwerend

Beslag specificaties voor inbraakwerende toepassingen zijn tijdelijk alleen op aanvraag verkrijgbaar. In voorkomend geval kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.