nws_ddw2019_thumb

Dutch Design Week 2019


nws_sbd_465logos
LSF Façade Community – Een integraal circulair bouwconcept met tastbare ROI

Het lichtste staal constructie systeem ter wereld gecombineerd met het duurzaamste gevelsysteem ter wereld bieden een enorme CO2 reductie en een goede ROI. Kloeckner Metals Benelux heeft beslist om niet alleen door te gaan maar met meerdere marktspelers een integrale dienst aan te bieden. Connecting the dots, of hoe een Light Steel Framing Façade Community om gaat met restwaarde want bouwafval is een ontwerpfout, weten wij inmiddels. Wie doet mee in onze community? Partner of investeerder, het kan allebei. De voordelen zijn te mooi om te laten liggen! Wij zijn op zoek naar nieuwe partners voor ons integrale bouwconcept, potentiële opdrachtgevers en mede investeerders.

nws_sbd_465afb


Als voorbeeld kunt u hier onder zien hoe één van onze partnerbedrijven deze kennis heeft weten om te zetten in een heel gaaf concept. Dutch Design Homes biedt een online tool om duurzame woningen zelf samen te stellen en een prijsvraag te lanceren. Zo gemakkelijk kan het zijn. Dutch Design en Duurzaamheid binnen enkele muisklikken bereikbaar. Dat is de kracht van duurzaam en circulair samenwerken via LSF Façade Community!

NWS-Tiny House Dutch Design Homes Night

NWS-Tiny House Dutch Design Homes Close

Bezoek ons op de Dutch Design Week 2019

datum: 19 - 27 oktober 2019
locatie: Eindhoven

U vindt ons op de Circo expositie, locatie: Embassy of Sustainable Design in het Innovation Power House. Deze expositie is gecureerd door VanBerlo en mede ontworpen door Fillip Studios.

nws_ddw2019_circo

Via deze link kunt u tickets bestellen voor een bezoek aan de Dutch Design Week 2019.

nws_ddw2019_logo