De brandwerende oplossing

De oplossing bestaat uit twee delen:

1) Samen met SKG hebben wij voor onze brandwerende systemen KOMO verzamelattesten gemaakt: Jansen Economy 50 en Jansen Economy 60 brandwerende binnendeuren EW60.

2) Wij hebben een grote groep gerenommeerde Jansen verwerkers bereid gevonden om actief te participeren en te investeren in deze oplossing. Deze verwerkers hebben zich aangemeld bij SKG voor een KOMO-attest-met-productcertificaat. De KOMO-verzamelattesten van ODS worden gekoppeld aan het KOMO-attest-met-productcertificaat van de verwerkers. Zo kunnen zij eenvoudig alle brandwerende Jansen puien uit de verschillende verzamelattesten verantwoorden met één attest-met-productcertificaat bestaande uit twee pagina's. SKG ziet toe op de wijze waarop producten geproduceerd worden en de manier waarop het bedrijf omgaat met kwaliteitsbewaking. SKG controleert of de producten voldoen aan de eisen die gesteld worden in de bouwregelgeving en of de producten geschikt zijn voor het bouwwerk waarin zij worden toegepast. Daarbij beoordeelt SKG tevens of de producten geproduceerd worden zoals dat beschreven staat in het bijgehorende SKG KOMO verzamelattest.

 

        SKG-IKOB                   logo_komo

 

Met deze combinatie (verzamelattest / attest-met-productcertificaat) hebben we een belangrijk instrument in handen om de brandveiligheid te kunnen garanderen.

Dit is wat ons betreft tevens een sterk signaal van wederzijds vertrouwen tussen ODS, Jansen en de verwerkers. Wij zijn ervan overtuigd op deze manier de zekerheid te bieden die van ons product verwacht wordt.

Terug