Janisol C4 classificatie EI60 & EI90

Elegante vaste brandwerende wanden met classificatie EI60 of EI90

Met dit complete profielsysteem kunnen vaste glaswanden gemaakt worden die voldoen aan de zwaarste brandclassificaties. Met een inbouwdiepte van 70 mm en een nieuwe intelligente brandwerende vulling bereikt dit systeem een brandwerendheid van ruim 90 minuten volgens de EN-1634.

AB b janisol C4 wanden

Het Janisol C4 systeem heeft hetzelfde aanzicht als de overige Janisol systemen en de ongeïsoleerde Economy systemen waardoor deze in uw project perfect gecombineerd kunnen worden zonder dat de verschillen zichtbaar zijn. Janisol C4 is zeer geschikt voor het  maken van een brand compartiment.

In tegenstelling tot eerdere berichten mogen naast Janisol C4 constructies met de classificatie EI60 nu ook constructies met de classificatie EI90 gepoedercoat worden! De brandwerende massa in deze profielen is nu zo goed doorontwikkeld dat de warmte van het poedercoat proces geen negatieve invloed meer heeft op de brandwerende vulling.

De C4 elementen vergen echter wel speciale aandacht bij het poedercoaten. Zie hiervoor bij downloads de "aanbevelling poedercoaten Janisol C4".