Economy 50 RC3 ramen

Inbraakwerende Ramen 

Met een bouwdiepte van slechts 50 mm (resp. 58,5 mm voor het vleugelprofiel) is het Jansen-Economy-systeem ook geschikt voor ramen. Draai-, draaikiep-, stolp- en kiepvleugels - voor alle soorten openingen is er systeemspecifiek beslag beschikbaar, aangevuld met mooie vensterhandgrepen in aluminium of roestvast staal.

AB b eco50 ramen.aanpassing (1)

Draairaamconstructies uit Jansen-Economy 50 hebben een middendichting ter hoogte van de sponning en een aanslagdichting aan de binnenzijde.

Inbraakwerende uitvoering klasse WK3

Bij deze inbraakwerende variant van Economy 50 draai- of draaikiepramen, wordt er gebruik gemaakt van speciaal beslag en inbraakwerende glaslijsten. Uiteraard kunnen vaste ramen ook voorzien worden van inbraakwerende glaslijsten waarmee ze ook voldoen aan de klasse WK3. Een veilige oplossing met dezelfde elegante uitstraling.

Voor het bepalen van het inbraakwerende beslag verwijzen wij u naar de documentatie voor Janisol WK3 ramen. Dit beslag past ook in de Economy 50 raamprofielen. De inbraakwerende klasse WK3 voor Ecnomy 50 ramen wordt verandwoord in een beoordelingsrapport door IFT Rosenheim.

Een slanke lijn is de trend!