Janisol HI ramen

Een sterk staaltje isolatie: met het stalen Janisol HI profielsysteem voor ramen verlegt Jansen de grenzen op het gebied van thermische isolatie.

Mede dankzij de uiterst stabiele en hoogwaardige isolator hebben Janisol HI ramen smalle aanzichtbreedten (kozijn 50 mm, vleugel 35 mm) en kunnen ze Uw-waarden behalen van 0,69 W/m2K bij vaste beglazing en 0,8 W/m2K bij draairamen. Met een inbouwdiepte van 90 mm behoren draairamen met een hoogte tot 2.800 mm en een gewicht van maximaal 180 kg tot de mogelijkheden. De maximaal inzetbare glasdikte is 66 mm.

jhir_ban

De thermische isolatie van Janisol HI is getest volgens EN ISO 10077-2 en het systeem is ook uitgebreid beproefd volgens de CE productnorm EN 14351-1. Bovendien is Janisol HI het eerste stalen raamsysteem dat geslaagd is voor de Zwitserse Minergie-voorcertificering met het oog op het behalen van het MINERGIE®-label.

Uiteraard zijn de Janisol HI profielen geschikt voor poedercoating. Janisol HI ramen kunnen daardoor net als alle andere Jansen systemen in elke gewenste kleur en structuur uitgevoerd worden.

Janisol HI verzoent het esthetische met het functionele: transparant en energiebesparend.

MILIEUBEOORDELING

Het goed geïsoleerde stalen raamkozijn Janisol HI van ODS b.v. afd. Dak- & Geveltechniek behoort vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes, en verdient daarom het DUBOkeur®.

(Bron: NIBE)

dubo_janisolhi