Janisol Arte ramen

NOSTALGISCHE UITSTRALING MET MODERN COMFORT!
Het zeer slanke stalen Janisol Arte profielsysteem met aanzichtbreedten van slechts 25 en 40 mm bewijst zich al jaren als thermisch geïsoleerde oplossing voor renovatieprojecten zoals monumentale panden, lofts in voormalige industriële gebouwen, fabriekshallen, pakhuizen etc. Deze typische bouwstijl laat zich met Janisol Arte perfect reconstrueren.

Janisol Arte

Met slechts vier stalen profielen kunnen de klassieke typen beweegbare delen voor gebouwen uit de eerste helft van de vorige eeuw zoals de smalle draai-, stolp-, kiep-, uitzet-, of uitzetzak-ramen naar binnen of naar buiten toe openend gerealiseerd worden.

In deze thermisch geïsoleerde profielen, met een inbouwdiepte van 60 mm, kunnen de gebruikelijke isolerende beglazingen zonder problemen ingebouwd worden. Goede resultaten op het gebied van wind- en waterdichtheid en thermische isolatie volgens CE productnorm EN 14351-1 garanderen een modern comfort van deze stalen Janisol Arte ramen.

Nieuw: Janisol Arte 2.0 - De nieuwe generatie!

De Janisol Arte 2.0 serie bestaat uit 16 verschillende thermisch geïsoleerde profielen. Standaard zijn deze stalen profielen leverbaar in de verbeterde verzinkte "ZF" uitvoering. Daarnaast zijn deze slanke profielen nu ook leverbaar in RVS en Cortenstaal. De profielen zijn niet meer leverbaar in een blanke uitvoering. Het assortiment glaslijsten is ook uitgebreid. Deels zijn de glaslijsten nu ook in RVS en Cortenstaal leverbaar.
 
Het belangrijkste kenmerk van Janisol Arte 2.0 is de geïntegreerde dichtingsgroef zoals we die kennen van de systemen Economy en Janisol. Dit vereenvoudigt en versnelt de verwerking aanzienlijk ten opzichte van de vorige generatie Janisol Arte.

MILIEUBEOORDELING
Het goed geïsoleerde stalen raamkozijn Janisol Arte van ODS b.v. afd. Dak- & Geveltechniek behoort vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes, en verdient daarom het DUBOkeur®.

(Bron: NIBE)

DUBOKEUR