VISS vliesgevel

Optimale isolatie, slanke draagstructuur

Het extra geïsoleerde Jansen VISS vliesgevelsysteem kenmerkt zich door aangepaste dichtingen waardoor hogere isolatiewaarden bereikt worden. Bijkomend voordeel van deze dichtingen is dat de beluchting en afwatering bij dit systeem verder geoptimaliseerd zijn. De thermische isolatie van dit systeem wordt mede bereikt door kunststof isolatieknoppen waarmee glas- of paneeldikten van 6 tot 70 mm ingeklemd kunnen worden.

VISS elementen kunnen door middel van steekverbindingen of als gelaste constructie vervaardigd worden. T-verbinders maken elementenbouw mogelijk en realiseren als bijkomend voordeel een dilatatie per regel.

AB b viss TVS-V

De stalen draagprofielen hebben, in vergelijking met normale buisprofielen, scherpe hoeken en worden volgens de modernste technologie gefabriceerd. Doordat de serie VISS TVS weinig onderdelen bevat en zich eenvoudig laat monteren, is het een zeer economisch gevelsysteem dat bovendien grote overspanningen aankan.

Voor de buitenkant van het VISS systeem zijn diverse aluminium en rvs afdeklijsten beschikbaar voor een uitstraling geheel naar uw eigen esthetische wensen.

Jansen VISS HI

Met eenvoudig aan te brengen isolatiekernen uit kunststofschuim is het Jansen VISS systeem eenvoudig op te waarderen naar een HI systeem. Met Jansen VISS HI zijn uitstekende Uf waarden haalbaar waardoor het systeem kan voldoen aan de passiefhuisnorm of de Minergie P-standaard.

MILIEUBEOORDELING

Het stalen vliesgevelsysteem Jansen VISS HI van ODS b.v. afd. Dak- & Geveltechniek behoort vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes, en verdient daarom het DUBOkeur®.

(Bron: NIBE)

dubo_viss