VISS Basic dak beglazing

VISS Basic maakt het mogelijk om het dichtingprincipe van de VISS vliesgevel constructie toe te passen op achterliggende constructies uit staal en roestvast staal. U kunt daarmee nog steeds kiezen voor beproefde systemen ook wanneer de draagconstructie reeds bestaat. Dit betekent een hoge mate van vrijheid bij het ontwerpen en bij renovatie een gelijk blijvende zekerheid van de systeemvoordelen in het bijzonder met betrekking tot de beluchting van het glas en ontwatering.

AB b viss basic TVS-S

De montage van het beperkte aantal onderdelen op de draagconstructie gebeurt door middel van RVS draagankers die aangelast of verschroefd worden. Toepasbaar zijn vulelementen van 6 tot 55 mm. Voor de uitwendige afdekking zijn profielen in verschillende hoogtes en vormen beschikbaar.

Deze schuine variant van het vliesgevelsysteem VISS Basic heeft een vergelijkbaare opbouw als het verticale Jansen VISS Basic systeem. De glaslijsten en dichtingen in het horizontale bereik (regels) van dit systeem zijn echter zodanig aangepast dat een optimale waterafvoer mogelijk is.